| Kurzus címe: | Baromfiipari technológia |
| Kurzus kódja: | LETMA152/1 (LETM (Minőségbiztosító szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Baromfiipari technológia |
| Javasolt legkorábbi félév: | 7 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Jankóné dr. Forgács Judit. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 5 |
| Óraszám: | Félévre 20 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |