SZTE - ETR - 'Sütőipari technológia' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: Sütőipari technológia
Kurzus kódja: LETMA141/V (LETM (Minőségbiztosító szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Sütőipari technológia
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Markovics Erzsébet Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 5
Óraszám: Félévre 20
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza