Kurzus címe: | Élip. mikrobiológia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Kurzus kódja: | NETHA103/1 (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élip. mikrobiológia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Soós József Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 5 |
Óraszám: | Heti 1 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |