| Kurzus címe: | Hulladékhasznosítás az élelmiszeriparban; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
| Kurzus kódja: | NETHA061/1 (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Hulladékhasznosítás az élip.-ban ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Hodúr Cecília Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 3 |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 50 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |