Kurzus címe: | Vállalati gazdaságtan ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Kurzus kódja: | NETHA121/1 (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Gyakorlati jegy |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Vállalati gazdaságtan ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Panyor Ágota. |
Meghirdető tanszék: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet |
Kreditek száma: | 4 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |