SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari műveletek 3. gy.' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari műveletek 3. gy.
Kurzus kódja: NETKA106/1 (NETK (Állati és növényi szakirány közös modul))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élip. műveletek és berend. 3. gyak.
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Rajkó Róbert Dr..
Meghirdető tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 25

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza