| Kurzus címe: | Élelmiszerkémia gy.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány |
| Kurzus kódja: | NETKOA152/1 (NETKO (Élip. környezetgazd. szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszerkémia 2. gy.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Horváthné dr. Almássy Katalin. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Óraszám: | Heti 3 |
| Maximális létszám: | 25 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |