Kurzus címe: | Környezeti mikrobiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány |
Kurzus kódja: | NETKOA091/V (NETKO (Élip. környezetgazd. szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Környezeti mikrobiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Fehér László Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |