Kurzus címe: | Baromfiipari technológia gy. |
Kurzus kódja: | NETMA204/1 (NETM (Minőségbiztosító szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Baromfiip. techn. gyak. |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Jankóné dr. Forgács Judit. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |