Kurzus címe: | Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Kurzus kódja: | NETNA016/1 (NETN (Növényi eredetű feldolg. szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Malomipari technol. gyak.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Véha Antal Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |