Kurzus címe: | Az egészséges táplálkozás alapjai |
Kurzus kódja: | VALB2111/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Az egészséges táplálkozás alapjai |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Gerő László Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 50 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |