Kurzus címe: | Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek |
Kurzus kódja: | VALB4141/1 (VAL-B (Választható tantárgyak)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Panyor Ágota. |
Meghirdető tanszék: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |