SZTE - ETR - 'Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek
Kurzus kódja: VALB4141/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Hagyományos és tájjellegű élelmiszerek
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Panyor Ágota.
Meghirdető tanszék: Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 25

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza