Kurzus címe: | HACCP terv készítése gyak. |
Kurzus kódja: | EHIA042/1 (EHI (Élelmiszeripari higénia blokk)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | HACCP terv készítése gyak. |
Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Fehér László Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 1 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |