SZTE - ETR - 'Mikrobialis enzimek az élelmiszergyártásban' című kurzus adatai (2007/2008 őszi félév)

Kurzus címe: Mikrobialis enzimek az élelmiszergyártásban
Kurzus kódja: VALB2281/1 (VAL-B (Választható tantárgyak))
Kurzus típusa: _Előadás, _Minősítés
Melyik szakon: 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar)
Melyik képzési programban: Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Mikrobialis enzimek az élelmiszergyártásban
Javasolt legkorábbi félév: Félévhez nem kötött
Kötelező: Kötelezően választható
Oktató(k): Krisch Judit Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 30

Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 © Makay Géza