Kurzus címe: | Minőségügyi alapok |
Kurzus kódja: | XA0021-19 (XANPT (Általános művelő, Nyelv, Pedagógia, Testnevelés)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | 'Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok (SZÉF Élelmiszeripari Főiskolai Kar) |
Melyik képzési programban: | Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Általánosan művelő tárgyak kredites |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Szabadon választható |
Mikor: | K 17-19 |
Hol: | JGYPK díszterem |
Oktató(k): | Lászlóné Dr. Gálfi Márta. |
Meghirdető tanszék: | Kreditáló Tanszék |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 100 |
Leírás: | A tantárgy megnevezése: Minőségügyi alapok (am. tárgy) A tantárgy kódja: Tematika: A minőségügy alapja (fogalmak, folyamatok, eljárások). Minőségügyi rendszerek és szabványok fejlődése ISO 9001. Minőségügyi rendszerek és szabványok fejlődése |
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53 | © Makay Géza |