SZTE - ETR - Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2007/2008 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEHSZA013/1:
Élelmiszer-biztonsági program
(_Előadás, _Kollokvium).
Bíró Géza Dr.
LEHSZA012/1:
Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Tanács Lajos Dr.
LEHSZA011/1:
Élelmiszeripari mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
LEHSZA014/1:
Számítógépes kommunikáció
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LEHSZA015/1:
Vállalati gazdaságtan
(_Előadás, _Minősítés).
Balogh Sándor Dr.
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEHSZA042/1:
Biotechnológia aktuális kérdései
(_Előadás, _Minősítés).
Soós József Dr.
LEHSZA041/1:
Élelmiszer technológiai higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Bíró Géza Dr.
LEHSZA044/1:
Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései
(_Előadás, _Minősítés).
Maróy Péter Dr.
LEHSZA026/1:
Integrált irányítási rendszerek
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LEHSZA027/1:
Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
(_Előadás, _Kollokvium).
Biacs Péter Dr.
LEHSZA025/1:
Környezetvédelmi menedzsment
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53
© Makay Géza