SZTE - ETR - Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2007/2008 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEMAT021/1:
Alkalmazott informatika 1.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
LEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Erzsébet T. Dr.
LEMAT061/1:
Biológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LEMAT091/1:
Fizika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Halászné dr. Fekete Mária
LEMAT111/1:
Gépészeti alapismeretek
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Tóth István Tibor Dr.
LEMAT011/1:
Matematika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEMAT101/1:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
LEMAT221/1:
Élelmiszeripari alapgépek
(_Előadás, _Minősítés).
Simon Erika
LEMAT141/1:
Élelmiszerkémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LEMAT121/1:
Közgazdaságtan
(_Előadás, _Kollokvium).
Gősi János Dr.
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LEMAT031/1:
Biometria
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
LEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
LEMAK021/1:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás
(_Előadás, _Minősítés).
Hodúr Cecília Dr.
LEMAT201/1:
Élelmiszeripari műveletek 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (Á)
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAT2431:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (N)
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó
LEMAT171/1:
Higénia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53
© Makay Géza