SZTE - ETR - Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2007/2008 őszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (7. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LETTA121/V:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LETMA062/V:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
LETMA112/V:
Élip. műveletek és ber. 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LETTA141/1:
Higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETMA161/V:
Sütőipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LETTA097/1:
Vállalkozási ism.
(_Előadás, _Minősítés).
Müller Rudolf Dr.
4. évfolyam (7. félév) kurzusai:
LETMA165/1:
Baromfiipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné dr. Forgács Judit
LETMA152/1:
Baromfiipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné dr. Forgács Judit
LETMA113/1:
Élip. műveletek és ber. 3.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
LETHA072/1:
Gyártmányfejlesztés 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LETMA102/1:
Gyártmányfejlesztés 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LEHIA041/V:
HACCP terv készítése
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
LETHA023/1:
Iparági higiénia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LETKOA021/1:
Környezeti menedzsment 1.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Szabó Pál Balázs
LETKOA032/1:
Környezettechnika 2.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LEHIA021/V:
Környezetvédelmi ismeretek
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETKOA041/1:
Környezetvédelmi jog; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
LETMA163/1:
Malomipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LETMA143/1:
Malomipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Véha Antal Dr.
LETMA022/1:
Marketing 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Simon Gábor
LETMA081/1:
Műszeres minőségell. mat. alap. 1.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Zsuzsanna
LETMA011/1:
Számítástechnika 3.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Sárosi József
LEHIA012/V:
Személyi higiénia, járványtan
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETHA042/1:
Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gerő László Dr.
LETMA092/1:
TQM; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Marosi Tibor Dr.
LETTA095/1:
Vállalati gazdaságtan 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
LETHA052/1:
Víz és szennyvízkezelés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Hodúr Cecília Dr.
LETKOA034/1:
Víz és szennyvízkezelés; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Hodúr Cecília Dr.
LEHIA011/V:
Üzemtelepítés higiéniája
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53
© Makay Géza