SZTE - ETR - Élelmiszermérnöki Intézet kurzusai a 2007/2008 őszi félévre
VALB2221/1:
Adalékanyagok
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2221/1:
Adalékanyagok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2221/1:
Adalékanyagok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT081/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT082/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/2:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/3:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT082/4:
Agrártermelés természettudományi alapjai 1. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LGVAT085/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT084/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT085/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT085/2:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT085/3:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT085/4:
Agrártermelés természettudományi alapjai 3. gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LGVAT111/1:
Állattenyésztés
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT111/1:
Állattenyésztés ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT112/1:
Állattenyésztés gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT112/2:
Állattenyésztés gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT112/3:
Állattenyésztés gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT112/4:
Állattenyésztés gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT041/1:
Általános és szervetlen kémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT042/1:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/2:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/3:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT042/4:
Általános és szervetlen kémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT081/V:
Általános mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2111/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA165/1:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA225/1:
Baromfiipari gépek ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA023/1:
Baromfiipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA024/1:
Baromfiipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA024/2:
Baromfiipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETMA152/1:
Baromfiipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA203/1:
Baromfiipari technológia ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA013/1:
Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA204/1:
Baromfiipari technológia gy.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA014/1:
Baromfiipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA014/2:
Baromfiipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT061/1:
Biológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT061/1:
Biológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT062/1:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/2:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/3:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT062/4:
Biológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA042/1:
Biotechnológia aktuális kérdései
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2291/1:
Dohányipar
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2291/1:
Dohányipar
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2291/1:
Dohányipar
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA041/1:
Élelmiszer technológiai higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA013/1:
Élelmiszer-biztonsági program
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA062/V:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA112/V:
Élelmiszerbiztonság 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT181/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA081/1:
Élelmiszerbiztonság alapjai ea.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA081/V:
Élelmiszerelőállítás term. tud. a.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2271/1:
Élelmiszerelőállítás természettudományi alapjai
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2271/1:
Élelmiszerelőállítás természettudományi alapjai
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2271/1:
Élelmiszerelőállítás természettudományi alapjai
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT221/1:
Élelmiszeripari alapgépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT161/1:
Élelmiszeripari alapismeretek
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAT161/1:
Élelmiszeripari alapismeretek ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA012/1:
Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA011/1:
Élelmiszeripari mikrobiológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAG031/1:
Élelmiszeripari szakmai gépek 1. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAG032/1:
Élelmiszeripari szakmai gépek 1. gy.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NMGAG021/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 1. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG022/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 1. gy.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT141/1:
Élelmiszerkémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT141/1:
Élelmiszerkémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA151/1:
Élelmiszerkémia ea.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT142/1:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT142/2:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT142/3:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT142/5:
Élelmiszerkémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETKOA152/1:
Élelmiszerkémia gy.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT161/1:
Élelmiszermikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT162/1:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/2:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/3:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/4:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT162/5:
Élelmiszermikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETHA161/V:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA121/V:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (Á)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT2431:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT243/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (Á)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT243/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT244/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT244/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT244/3:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT244/4:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT244/5:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETHA103/1:
Élip. mikrobiológia 2. ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA104/1:
Élip. mikrobiológia 2. gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT071/V:
Élip. nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT261/1:
Gazdasági és élelmiszeripari jog ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA044/1:
Genetikailag módosított szervezetek alkalmazási kérdései
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EFBN06E-1:
Gépelemek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN06L-1:
Gépelemek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
LEHIA041/V:
HACCP terv készítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA041/1:
HACCP terv készítése ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA042/1:
HACCP terv készítése gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAT171/1:
Higénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT171/1:
Higénia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKA081/1:
Higénia ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETTA141/1:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2251/1:
Húsipari számítások
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2251/1:
Húsipari számítások
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2251/1:
Húsipari számítások
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA026/1:
Integrált irányítási rendszerek
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETHA023/1:
Iparági higiénia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT164/1:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT164/2:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT164/3:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT164/4:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT164/5:
Ipari mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA027/1:
Kockázatelemzés az élelmiszeriparban
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETKOA021/1:
Környezeti menedzsment 1.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA091/V:
Környezeti mikrobiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA021/1:
Környezetvédelem
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA021/V:
Környezetvédelmi ismeretek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA025/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA091/V:
Környezetvédelmi menedzsment ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA163/1:
Malomipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA223/1:
Malomipari gépek ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN023/1:
Malomipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NETNA023/1:
Malomipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN024/3:
Malomipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN024/4:
Malomipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN024/5:
Malomipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA196/1:
Malomipari techn. gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETMA143/1:
Malomipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA195/1:
Malomipari technológia ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN013/1:
Malomipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETNA015/1:
Malomipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN014/3:
Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN014/4:
Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN014/5:
Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETNA016/1:
Malomipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAT151/1:
Mezőgazdasági ismeretek 1.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT151/1:
Mezőgazdasági ismeretek 1. ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT152/1:
Mezőgazdasági ismeretek 1. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NMGAT152/2:
Mezőgazdasági ismeretek 1. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
VALB2281/1:
Mikrobialis enzimek az élelmiszergyártásban
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2281/1:
Mikrobialis enzimek az élelmiszergyártásban
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2281/1:
Mikrobialis enzimek az élelmiszergyártásban
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LGVAT091/1:
Növénytermesztés
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT091/1:
Növénytermesztés ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA191/V:
Sütőipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETTA131/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA014/1:
Számítógépes kommunikáció
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2141/1:
Száraztészta előállítás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA012/1:
Személyi higiénia, járványtan
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA012/V:
Személyi higiénia, járványtan
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT051/V:
Szerves és biokémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETHA042/1:
Táplálkozásbiológia 2.; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA095/1:
Techn. enciklopédia 1. ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA096/V:
Techn. enciklopédia 1. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEGTA081/1:
Technológiai enciklopédia 1.ea.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEGTA082/V:
Technológiai enciklopédia 1.gyak.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA015/1:
Vállalati gazdaságtan
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
NETTA121/1:
Üzemi gyakorlatok 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
NETTA122/1:
Üzemi gyakorlatok 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA011/1:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA011/V:
Üzemtelepítés higiéniája
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2007-10-11 10:53
© Makay Géza