SZTE - ETR - Soós József Dr. oktató kurzusai a 2007/2008 tavaszi félévre
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT081/1:
Általános mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT082/2:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/3:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/4:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
BBIT531E -MB-3:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Biológus_N [B003_N] (E) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
BBIT531E -NB-3:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Biológus_N [B003_N] (E) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
BBIT541E-3:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Biológia kiegészítő_N [B512_N] (T) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
BBIT541E-3:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Biológia_N [B511_N] (E) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
BDIT12-6:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
PhD/Biológia doktori iskola_N [X3B0_N] (P) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
BDIT19-2:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
PhD/Biológia doktori iskola_N [X3B0_N] (P) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
BTCS091E-24:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Biológus_N [B003_N] (E) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB1131/V:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/V:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/V:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA031/V:
Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
FOG-KA381:
Preventive Dentistry Lecture
;
Fogorvos kredites (angol nyelven) [9002AK_N] (E) (nappali tagozat)
(Lecture, Examination)
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza