SZTE - ETR - Eszes Ferenc Dr. oktató kurzusai a 2007/2008 tavaszi félévre
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA164/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA021/1:
Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA022/1:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA022/2:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA021/1:
Húsipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA151/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA012/1:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA012/1:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza