SZTE - ETR - Gerő László Dr. oktató kurzusai a 2007/2008 tavaszi félévre
VALB2112/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai 2.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2112/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2112/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai 2.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA081/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA121/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LETTA141/V:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA014/V:
Iparági higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA024/1:
Korszerű táplálkozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA014/V:
Számítógépes kommunikáció
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2181/1:
Szervek szövettana
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2181/1:
Szervek szövettana
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA091/V:
Táplálkozásbiológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKOA171/V:
Táplálkozásbiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat)
(_Előadás, _Minősítés)
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza