SZTE - ETR - 'Élelmiszerbiztonság' című kurzus adatai (2007/2008 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszerbiztonság
Kurzus kódja: BTCS091E-2 (BTCS (B Biológus Tanszékcsoport közös tárgyai))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: biológus (E) (TTIK Természettudományi és Informatikai Kar)
Melyik képzési programban: Biológus_N [B003_N] (E) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Speciális kurzus
Javasolt legkorábbi félév: 8
Kötelező: Kötelezően választható
Mikor: Hétfő 16:00
Hol: Mikrobiológia szemináriumi terem
Oktató(k): Fehér László Dr..
Meghirdető tanszék: Biológus Tanszékcsoport
Kreditek száma: 2
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 15
Leírás: Tematika: 1. Élelmiszerek biztonságát befolyásoló tényezők (4 óra) - A hőmérséklet hatása, a mikroorganizmusok optimális hőigénye. A sterilezés fogalma, kinetikája, a fagyasztás hatása a mikrobákra. - A vízaktivitás fogalma, mérési módszerek, mikrobá

Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 © Makay Géza