SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai' című kurzus adatai (2007/2008 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
Kurzus kódja: LEHSZA012/V (LEHSZ (Élelmiszeripari higiénia szakmérnök))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszeripari (vállalati, üzemi) higiénia (B) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
Javasolt legkorábbi félév: 1
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Tanács Lajos Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 18
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 © Makay Géza