SZTE - ETR - 'Sütőipari technológia' című kurzus adatai (2007/2008 tavaszi félév)

Kurzus címe: Sütőipari technológia
Kurzus kódja: LEMAN011/1 (LEMA-N (Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Sütőipari technológia
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Markovics Erzsébet Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Félévre 25
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 © Makay Géza