SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai' című kurzus adatai (2007/2008 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
Kurzus kódja: LEMAT231/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Marosi Tibor Dr..
Meghirdető tanszék: Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 15
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 © Makay Géza