| Kurzus címe: | Élelmiszertechnológia alapjai 3. (A) |
| Kurzus kódja: | LEMAT245/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Élelmiszertechnológia alapjai 3. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 6 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 10 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |