Kurzus címe: | Hagyományos és alk. hőkezelés (A) |
Kurzus kódja: | LVALB2311/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős))) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Hagyományos és alk. hőkezelés (A) |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Eszes Ferenc Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 12 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |