SZTE - ETR - 'Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2007/2008 tavaszi félév)

Kurzus címe: Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NEMAA012/2 (NEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Eszes Ferenc Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 25

Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 © Makay Géza