| Kurzus címe: | Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
| Kurzus kódja: | NEMAN012/4 (NEMA-N (Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 25 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |