SZTE - ETR - 'Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.' című kurzus adatai (2007/2008 tavaszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
Kurzus kódja: NEMAT242/3 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
Javasolt legkorábbi félév: 4
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné Dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 25

Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 © Makay Géza