SZTE - ETR - 'Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány' című kurzus adatai (2007/2008 tavaszi félév)

Kurzus címe: Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
Kurzus kódja: LETHA031/V (LETH (Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Soós József Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 4
Óraszám: Félévre 15
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 © Makay Géza