Kurzus címe: | Levegő és rezgésvéd.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány |
Kurzus kódja: | LETKOA035/1 (LETKO (Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Levegő és rezgésvéd.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 8 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Forgács Endre, Varga-Simon Erika. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |