| Kurzus címe: | Száraztésztagyártás |
| Kurzus kódja: | LVALB2141/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős))) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Száraztésztagyártás |
| Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
| Kötelező: | Kötelezően választható |
| Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 2 |
| Óraszám: | Félévre 12 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |