Kurzus címe: | Száraztésztagyártás |
Kurzus kódja: | LVALB2141/1 (LVAL-B (Választható tárgyak (levelezős))) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Száraztésztagyártás |
Javasolt legkorábbi félév: | Félévhez nem kötött |
Kötelező: | Kötelezően választható |
Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 2 |
Óraszám: | Félévre 12 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |