Kurzus címe: | Min. bizt. rendszerek 3. gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Kurzus kódja: | NETHA134/V (NETH (Higiénikus és mikrobiológus szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Min. bizt. rendszerek 3. gy.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány |
Javasolt legkorábbi félév: | 5 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Marosi Tibor Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Ökonómiai és Vidékfejlesztési Intézet |
Óraszám: | Heti 1 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |