| Kurzus címe: | Édesipari technológia gy. |
| Kurzus kódja: | NETMA194/2 (NETM (Minőségbiztosító szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Édesipari techn. gyak. |
| Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Szabó Pál Balázs. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Óraszám: | Heti 2 |
| Maximális létszám: | 25 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |