Kurzus címe: | Élelmiszeripari műveletek 2. gy. |
Kurzus kódja: | NETMA164/3 (NETM (Minőségbiztosító szakirány)) |
Kurzus típusa: | _Gyakorlat, _Aláírás |
Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Élip. műveletek és ber. 2. gyak. |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Rajkó Róbert Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet |
Óraszám: | Heti 2 |
Maximális létszám: | 25 |
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |