| Kurzus címe: | Sütőipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
| Kurzus kódja: | NETNA021/1 (NETN (Növényi eredetű feldolg. szakirány)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Minősítés |
| Melyik szakon: | élelmiszertechnológus mérnök (A) (MK Mérnöki Kar) |
| Melyik képzési programban: | Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A) (nappali tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Sütőipari gépek; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány |
| Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
| Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
| Kreditek száma: | 3 |
| Óraszám: | Heti 1 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35 | © Makay Géza |