SZTE - ETR - Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2007/2008 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEHSZA013/V:
Élelmiszer-biztonsági program
(_Előadás, _Kollokvium).
Bíró Géza Dr.
LEHSZA012/V:
Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Tanács Lajos Dr.
LEHSZA011/V:
Élelmiszeripari mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
LEHSZA014/V:
Számítógépes kommunikáció
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LEHSZA015/V:
Vállalati gazdaságtan
(_Előadás, _Minősítés).
Balogh Sándor Dr.
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LEHSZA016/1:
Általános higiénia
(_Előadás, _Kollokvium).
Nagymajtényi László Dr.
LEHSZA022/1:
Élelmiszerek és csomagoló anyagok toxikológiája
(_Előadás, _Kollokvium).
Téren József Dr.
LEHSZA024/1:
Korszerű táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LEHSZA023/1:
Személyi higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Kalmárné dr. Tombácz Zsuzsanna
LEHSZA021/1:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LEHSZA061/1:
Diplomatervezés-, készítés
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás).
LEHSZA028/1:
Hatósági ellenőrzés
(_Előadás, _Kollokvium).
Bíró Géza Dr.
LEHSZA031/1:
Jogi szabályozás
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyaraky Zoltán
LEHSZA032/1:
Környezetvédelmi jog
(_Előadás, _Minősítés).
Miklós László Dr.
LEHSZA048/1:
Takarítási, fertőtlenítési technológia
(_Előadás, _Minősítés).
Vörös József Dr.
LEHSZA051/1:
Új minőségbiztosítási rendszerek
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
(_Előadás, _Kollokvium).
Fehér László Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza