SZTE - ETR - Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2007/2008 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LVALB2241/1:
Gabonaiparok (N)
(_Előadás, _Minősítés).
Véha Antal Dr.
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LVALB2231/1:
Hungarikumok
(_Előadás, _Minősítés).
Szabó Pál Balázs
LVALB2141/1:
Száraztésztagyártás
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
LEMAT091/V:
Fizika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Halászné Dr. Fekete Mária
LEMAT111/V:
Gépészeti alapismeretek
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Tóth István Tibor Dr.
LEMAT011/V:
Matematika 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LEMAT022/1:
Alkalmazott informatika 2.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LEMAT071/1:
Élelmiszeripari nyersanyagismeret
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó, Szabó Pál Balázs
LEMAT093/1:
Fizika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Halászné Dr. Fekete Mária
LEMAT013/1:
Matematika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
LEMAT051/1:
Szerves és biokémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LEMAT101/V:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
LEMAT221/V:
Élelmiszeripari alapgépek
(_Előadás, _Minősítés).
Varga-Simon Erika
LEMAT141/V:
Élelmiszerkémia
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LEMAT121/V:
Közgazdaságtan
(_Előadás, _Kollokvium).
Gősi János Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
LEMAT251/1:
Élelmiszeripari gazdaságtan
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
LEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LEMAT191/1:
Méréstechnika és automatizálás
(_Előadás, _Kollokvium).
Sárosi József
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LEMAT031/V:
Biometria
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LEMAT231/1:
Élelmiszeripari minőségirányítás alapjai
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
LEMAT203/1:
Élelmiszeripari műveletek 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
LEMAT245/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (A)
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAT245/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LEMAT211/1:
Munkavédelem
(_Előadás, _Minősítés).
Batki Sándor
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza