SZTE - ETR - Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat) képzési program tanrendje a 2007/2008 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Félévhez nem kötött kurzusok
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (1. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok:
VALB2112/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai 2.
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Szabó Pál Balázs
VALB1131/V:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
(_Előadás, _Minősítés).
Soós József Dr.
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
(_Előadás, _Minősítés).
Krisch Judit Éva Dr.
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
(_Előadás, _Minősítés).
Horváthné dr. Almássy Katalin
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
(_Előadás, _Minősítés).
Horváthné dr. Almássy Katalin
EKOA022/1:
Energiamenedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Varga-Simon Erika
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
EKOA013/V:
Hulladékhasznosítás az élelmiszeriparban
(_Előadás, _Minősítés).
Hodúr Cecília Dr.
EHIA014/1:
Iparági higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
VALB1541/1:
Kereskedelmi ismeretek
(_Előadás, _Minősítés).
Gál József Dr.
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
(_Előadás, _Minősítés).
Szabó Ferenc
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Bajúsz Ildikó
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Bajúsz Ildikó
EKOA012/V:
Környezetvédelmi technika
(_Előadás, _Minősítés).
VALB1551/1:
Minőségmenedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Marosi Tibor Dr.
VALB2321/1:
Szakszövegek fordítása angolról magyarra
(_Előadás, _Minősítés).
Gábor Miklósné Dr., Krisch Judit Éva Dr.
VALB2181/1:
Szervek szövettana
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
VALB1561/1:
Vállalati irányítás
(_Előadás, _Minősítés).
Szeri István Dr.
VALB4161/1:
Üzleti levelezés
(_Előadás, _Minősítés).
Erdélyi Evelyn
1. évfolyam (1. félév) kurzusai:
NEMAT091/1:
Fizika 1. ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Tamásné Dr.
NEMAT092/1:
Fizika 1. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Bajúsz Tamásné Dr.
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
NEMAT022/1:
Alkalmazott informatika 2.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
NEMAT022/2:
Alkalmazott informatika 2.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hampel György
NEMAT022/3:
Alkalmazott informatika 2.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
NEMAT022/4:
Alkalmazott informatika 2.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Fabulya Zoltán
NEMAT081/1:
Általános mikrobiológia ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
NEMAT082/1:
Általános mikrobiológia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Krisch Judit Éva Dr.
NEMAT082/2:
Általános mikrobiológia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Soós József Dr.
NEMAT082/3:
Általános mikrobiológia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Soós József Dr.
NEMAT082/4:
Általános mikrobiológia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Soós József Dr.
NEMAT221/1:
Élelmiszeripari alapgépek ea.
(_Előadás, _Minősítés).
Varga-Simon Erika
NEMAT071/1:
Élip. nyersanyagismeret
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Ildikó, Szabó Pál Balázs
NEMAT093/1:
Fizika 2. ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Halászné Dr. Fekete Mária
NEMAT093/V:
Fizika 2. ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Bajúsz Tamásné Dr.
NEMAT094/1:
Fizika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Halászné Dr. Fekete Mária
NEMAT094/2:
Fizika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Halászné Dr. Fekete Mária
NEMAT094/3:
Fizika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Halászné Dr. Fekete Mária
NEMAT094/4:
Fizika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Halászné Dr. Fekete Mária
NEMAT094/5:
Fizika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Bajúsz Tamásné Dr.
NEMAT013/1:
Matematika 2. ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
NEMAT014/1:
Matematika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Varga László Dr.
NEMAT014/2:
Matematika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
NEMAT014/3:
Matematika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Varga László Dr.
NEMAT014/4:
Matematika 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Varga László Dr.
NEMAT051/1:
Szerves és biokémia ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
NEMAT052/1:
Szerves és biokémia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
NEMAT052/2:
Szerves és biokémia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
NEMAT052/3:
Szerves és biokémia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
NEMAT052/4:
Szerves és biokémia gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Kovács Erzsébet Terézia Dr.
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
NEMAT201/V:
Élelmiszeripari műveletek 1. ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hodúr Cecília Dr.
NEMAT141/V:
Élelmiszerkémia ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
NEMAT031/1:
Biometria gy.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
NEMAT031/2:
Biometria gy.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
NEMAT031/3:
Biometria gy.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
NEMAT031/4:
Biometria gy.
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
NEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Bara Tamásné Dr.
NEMAT152/1:
Élelmiszeranalitika gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Bara Tamásné Dr.
NEMAT152/2:
Élelmiszeranalitika gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Bara Tamásné Dr.
NEMAT152/3:
Élelmiszeranalitika gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Bara Tamásné Dr.
NEMAT152/4:
Élelmiszeranalitika gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Bara Tamásné Dr.
NEMAT203/1:
Élelmiszeripari műveletek 2. ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Rajkó Róbert Dr.
NEMAT204/1:
Élelmiszeripari műveletek 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Rajkó Róbert Dr.
NEMAT204/2:
Élelmiszeripari műveletek 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Rajkó Róbert Dr.
NEMAT204/3:
Élelmiszeripari műveletek 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Rajkó Róbert Dr.
NEMAT204/4:
Élelmiszeripari műveletek 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Rajkó Róbert Dr.
NEMAT204/5:
Élelmiszeripari műveletek 2. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Rajkó Róbert Dr.
NEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Jankóné Dr. Forgács Judit
NEMAT242/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Jankóné Dr. Forgács Judit
NEMAT242/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Jankóné Dr. Forgács Judit
NEMAT242/3:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Jankóné Dr. Forgács Judit
NEMAT242/4:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Jankóné Dr. Forgács Judit
NEMAA021/1:
Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
NEMAA022/1:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Eszes Ferenc Dr.
NEMAA022/2:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Eszes Ferenc Dr.
NEMAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
NEMAA012/1:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Eszes Ferenc Dr.
NEMAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Eszes Ferenc Dr.
NEMAT191/1:
Méréstechn. és automatizálás ea.
(_Előadás, _Kollokvium).
Sárosi József
NEMAT192/1:
Méréstechn. és automatizálás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Sárosi József
NEMAT192/2:
Méréstechn. és automatizálás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Sárosi József
NEMAT192/3:
Méréstechn. és automatizálás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Sárosi József
NEMAT192/4:
Méréstechn. és automatizálás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Sárosi József
NEMAN021/1:
Sütőipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
NEMAN022/3:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Markovics Erzsébet Dr.
NEMAN022/4:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Markovics Erzsébet Dr.
NEMAN011/1:
Sütőipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
NEMAN012/3:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Markovics Erzsébet Dr.
NEMAN012/4:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Markovics Erzsébet Dr.
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
NEMAT243/V:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (A)
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
NEMAN025/1:
Édesipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
NEMAN026/1:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Gyimes Ernő Dr.
NEMAN026/2:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Gyimes Ernő Dr.
NEMAN026/3:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Gyimes Ernő Dr.
NEMAN015/1:
Édesipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő Dr.
NEMAN016/1:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Szabó Pál Balázs
NEMAN016/2:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Szabó Pál Balázs
NEMAN016/3:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Szabó Pál Balázs
NEMAK021/1:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás ea.
(_Előadás, _Minősítés).
Beszédes Sándor
NEMAK022/1:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Beszédes Sándor
NEMAK022/2:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Beszédes Sándor
NEMAK022/3:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Beszédes Sándor
NEMAK022/4:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Beszédes Sándor
NEMAK011/1:
Minőségbiztosítási rendszerek
(_Előadás, _Kollokvium).
Marosi Tibor Dr.
NEMAT211/1:
Munkavédelem ea.
(_Előadás, _Minősítés).
Batki Sándor
NEMAT401/1:
Szakdolgozat
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés).
NEMAA025/1:
Tejipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Fenyvessy József Dr.
NEMAA026/1:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Csanádi József Dr.
NEMAA026/2:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Csanádi József Dr.
NEMAA015/1:
Tejipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Fenyvessy József Dr.
NEMAA016/1:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
NEMAA016/2:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
(_Gyakorlat, _Aláírás).
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza