SZTE - ETR - Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A) (levelező tagozat) képzési program tanrendje a 2007/2008 tavaszi félévre
A képzési programhoz tartozó
Tantervi
táblázat.
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (8. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (6. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
4. évfolyamon (7. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (3. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
3. évfolyamon (5. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
1. évfolyamon (2. félévben)
Javasolt legkorábban a(z)
2. évfolyamon (4. félévben)
Félévhez nem kötött kurzusok
Félévhez nem kötött kurzusok:
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
(_Előadás, _Minősítés).
Gyimes Ernő Dr.
LVALB2241/1:
Gabonaiparok (N)
(_Előadás, _Minősítés).
Véha Antal Dr.
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LVALB2141/1:
Száraztésztagyártás
(_Előadás, _Minősítés).
Markovics Erzsébet Dr.
1. évfolyam (2. félév) kurzusai:
LETTA072/V:
Géptan 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Forgács Endre
LETTA012/1:
Matematika 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
LETTA032/1:
Számítástechnika 2.
(_Gyakorlat, _Minősítés).
Fabulya Zoltán
2. évfolyam (3. félév) kurzusai:
LETTA121/V:
Elektrotechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga László Dr.
2. évfolyam (4. félév) kurzusai:
LETTA094/V:
Iparstatisztika
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
LETTA161/V:
Méréstechnika
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyeviki János
3. évfolyam (5. félév) kurzusai:
LETTA082/V:
Élip. gyártásismeret 2.
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné Dr. Forgács Judit
3. évfolyam (6. félév) kurzusai:
LETHA031/V:
Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Soós József Dr.
LETTA141/V:
Higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETMA164/1:
Húsipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Eszes Ferenc Dr.
LETMA151/1:
Húsipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Eszes Ferenc Dr.
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Markovics Erzsébet Dr.
4. évfolyam (7. félév) kurzusai:
LETMA165/V:
Baromfiipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Jankóné Dr. Forgács Judit
LETMA092/V:
TQM; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Marosi Tibor Dr.
4. évfolyam (8. félév) kurzusai:
LETMA131/1:
Csomagolástechnika
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA162/1:
Édesipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Tóth Lajos
LETMA142/1:
Édesipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Gyimes Ernő Dr.
LETHA061/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Horváthné dr. Almássy Katalin
LETMA071/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Horváthné dr. Almássy Katalin
LETHA081/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETMA121/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LETKOA036/1:
Energiamenedzsment; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Varga-Simon Erika
LEHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
LEHIA014/V:
Iparági higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Gerő László Dr.
LEHIA013/V:
Környezeti higiénia
(_Előadás, _Minősítés).
Fehér László Dr.
LETKOA022/1:
Környezeti menedzsment 2.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Szabó Pál Balázs
LEHIA022/V:
Környezetvédelmi menedzsment
(_Előadás, _Minősítés).
Bajúsz Ildikó
LETKOA035/1:
Levegő és rezgésvéd.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
(_Előadás, _Minősítés).
Forgács Endre, Varga-Simon Erika
LETMA023/1:
Marketing 3.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Előadás, _Kollokvium).
Simon Gábor Zoltán
LETMA082/1:
Műszeres minőségell. mat. alap. 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy).
Hovorkáné Horváth Mária Zsuzsanna
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás).
LETMA166/1:
Tejipari gépek
(_Előadás, _Minősítés).
Csanádi József Dr.
LETMA153/1:
Tejipari technológia
(_Előadás, _Kollokvium).
Csanádi József Dr.
LETTA096/1:
Vállalati gazdaságtan 2.
(_Előadás, _Kollokvium).
Panyor Ágota
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza