SZTE - ETR - Élelmiszermérnöki Intézet kurzusai a 2007/2008 tavaszi félévre
LGVAT083/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NGVAT083/1:
Agrártermelés természettudományi alapjai 2. ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEGTA072/V:
Ált. és műszaki kémia 2.
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak levelező 1. verzió [LEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT081/1:
Általános élelmiszertechnológiák 1.
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA016/1:
Általános higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT081/1:
Általános mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT081/1:
Általános mikrobiológia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT082/1:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/2:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/3:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT082/4:
Általános mikrobiológia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB5121/1:
Alternatív táplálkozás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVMTA102/V:
Anyag és áruismereret 2.
;
Vállalkozó-menedzser szak levelező 1. verzió [LVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2112/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai 2.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2112/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2112/1:
Az egészséges táplálkozás alapjai 2.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA165/V:
Baromfiipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2161/1:
Betegségmegelőző táplálkozás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/V:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/V:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB1131/V:
Bioszenzorok és GMO élelmiszerek
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA031/V:
Biotechnológia; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA061/1:
Diplomatervezés-, készítés
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
NETMA222/1:
Édesipari gépek ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN025/1:
Édesipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN026/1:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN026/2:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN026/3:
Édesipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETNA022/1:
Édesipari gépek; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA142/1:
Édesipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA193/1:
Édesipari technológia ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN015/1:
Édesipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETNA013/1:
Édesipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA194/1:
Édesipari technológia gy.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA194/2:
Édesipari technológia gy.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA194/3:
Édesipari technológia gy.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN016/1:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN016/2:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN016/3:
Édesipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA013/V:
Élelmiszer-biztonsági program
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2131/1:
Élelmiszerallergia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT151/1:
Élelmiszeranalitika ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT152/1:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/2:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/3:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT152/4:
Élelmiszeranalitika gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LOEAT071/1:
Élelmiszerbiztonság
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2101/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 1.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2102/1:
Élelmiszerek érzékszervi vizsg. 2.
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA022/1:
Élelmiszerek és csomagoló anyagok toxikológiája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAK021/1:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAK022/1:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAK022/2:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAK022/3:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAK022/4:
Élelmiszeripari környezetgazdálkodás gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA012/V:
Élelmiszeripari környezetvédelem alapjai
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEHSZA011/V:
Élelmiszeripari mikrobiológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT071/1:
Élelmiszeripari nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAG023/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2. ea.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAG024/1:
Élelmiszeripari szaktechnológia 2. gy.; Szakirány: Élelmiszeripari gépész szakirány
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT221/1:
Élelmiszeripari technológiák ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT141/V:
Élelmiszerkémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT141/V:
Élelmiszerkémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETHA061/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETHA161/V:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA071/1:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA121/V:
Élelmiszerminősítés; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1.
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT241/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT242/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/3:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT242/4:
Élelmiszertechnológia alapjai 1. gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT243/V:
Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT245/1:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT245/2:
Élelmiszertechnológia alapjai 3. (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETTA082/V:
Élip. gyártásismeret 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETHA081/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Élelmiszeripari higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA121/1:
Élip. jogi ismeretek; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT071/1:
Élip. nyersanyagismeret
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETTA051/1:
Élip. nyersanyagismeret
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETTA052/V:
Élip. nyersanyagismeret gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LOEAT021/1:
Fizikai kémia
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Kollokvium)
LVALB2331/1:
Gabona alapú funkcionális élelmiszerek
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok (N)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok (N)
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2241/1:
Gabonaiparok (N)
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT131/1:
Gazdasági jog
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT131/1:
Gazdasági jog ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EFBN06L-1:
Gépelemek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2311/1:
Hagyományos és alk. hőkezelés (A)
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA031/1:
Hatósági ell. előkészítése
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA031/V:
Hatósági ell. előkészítése
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA028/1:
Hatósági ellenőrzés
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETTA141/V:
Higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETHA051/V:
Higiéniai ellenőrzés ea.; Szakirány: Higiénikus és mikrobiológus szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LVALB2231/1:
Hungarikumok
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2231/1:
Hungarikumok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAA021/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LETMA164/1:
Húsipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA021/1:
Húsipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA022/1:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA022/2:
Húsipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA021/1:
Húsipari gépek; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAA011/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA151/1:
Húsipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA011/1:
Húsipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA012/1:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA012/1:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA012/2:
Húsipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA014/1:
Iparági higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA014/V:
Iparági higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT163/1:
Ipari mikrobiológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LOEAE201/1:
Jogi ismeretek
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA031/1:
Jogi szabályozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
LGVAT101/1:
Kertészet
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) levelező [LGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT101/1:
Kertészet ea.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NGVAT102/1:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/2:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/3:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NGVAT102/4:
Kertészet gy.
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA072/V:
Kolloidika 2.; Szakirány: Minőségbiztosító és termékfejlesztő szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
LEHSZA024/1:
Korszerű táplálkozás
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA013/1:
Környezeti higiénia
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA013/V:
Környezeti higiénia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LETKOA022/1:
Környezeti menedzsment 2.; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodás szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETKOA091/V:
Környezeti mikrobiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA031/1:
Környezetvédelmi esettanulmányok
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA032/1:
Környezetvédelmi jog
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EHIA022/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszeripari gépészmérnöki szak nappali 1. verzió [NEG_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Gazdasági és vidékfejlesztési agrármérnök (BSc) nappali [NGV_A-B] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EKOA021/1:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 2. verzió [NVM_B] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHIA022/V:
Környezetvédelmi menedzsment
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
EFBN09E-1:
Mechanikai műveletek és gépek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN09L-1:
Mechanikai műveletek és gépek
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Gyakorlat, _Gyakorlati jegy)
LMGAT153/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT153/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2. ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NMGAT154/1:
Mezőgazdasági ismeretek 2. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NMGAT154/2:
Mezőgazdasági ismeretek 2. gy.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
EFBN07E-1:
Minőségbiztosítás
;
Anyagmérnöki BSc_N [AGM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
EFBN07E-1:
Minőségbiztosítás
;
Környezetmérnöki BSc_N [KTM-B_N] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LEMAT211/1:
Munkavédelem
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT291/1:
Munkavédelem
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAT211/1:
Munkavédelem ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LMGAT031/1:
Műszaki kémia
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) levelező [LMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NMGAT031/1:
Műszaki kémia ea.
;
Mezőgazd. és élip. gépészmérnök (BSc) nappali [NMG_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA071/V:
Műszeres analitika ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA061/V:
Műszeres analitika ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Gyakorlati jegy)
NETKA072/V:
Műszeres analitika gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA062/V:
Műszeres analitika gyak.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAN021/1:
Sütőipari gépek
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA221/1:
Sütőipari gépek ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN021/1:
Sütőipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NETNA021/1:
Sütőipari gépek ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAN022/3:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN022/4:
Sütőipari gépek gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEMAN011/1:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA141/V:
Sütőipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA191/1:
Sütőipari technológia ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN011/1:
Sütőipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETNA011/1:
Sütőipari technológia ea.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAN012/3:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAN012/4:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETNA012/3:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETNA012/4:
Sütőipari technológia gy.; Szakirány: Növényi eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT401/1:
Szakdolgozat
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Konzultációs gyakorlat, _Minősítés)
LETTA171/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
NETTA131/1:
Szakdolgozat készítés
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
VALB2321/1:
Szakszövegek fordítása angolról magyarra
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2321/1:
Szakszövegek fordítása angolról magyarra
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA014/V:
Számítógépes kommunikáció
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2141/1:
Száraztésztagyártás
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2141/1:
Száraztésztagyártás
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LVALB2141/1:
Száraztésztagyártás
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA023/1:
Személyi higiénia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2181/1:
Szervek szövettana
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
VALB2181/1:
Szervek szövettana
;
Közös - több képzési programhoz is tartozható - modulok [KOM_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
LEMAT051/1:
Szerves és biokémia
;
Élelmiszermérnök (BSc) levelező [LEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT051/1:
Szerves és biokémia ea.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAT052/1:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/2:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/3:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAT052/4:
Szerves és biokémia gy.
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA048/1:
Takarítási, fertőtlenítési technológia
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LOEAT031/1:
Táplákozástudományi ismeretek
;
Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKA091/V:
Táplálkozásbiológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETKOA171/V:
Táplálkozásbiológia; Szakirány: Élelmiszeripari környezetgazdálkodási szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NVMTA097/1:
Techn. enciklopédia 2. ea.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NVMTA098/V:
Techn. enciklopédia 2. gyak.
;
Vállalkozó-menedzser szak nappali 1. verzió [NVM_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LETMA166/1:
Tejipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA226/V:
Tejipari gépek
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NETMA226/1:
Tejipari gépek ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Minősítés)
NEMAA025/1:
Tejipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Minősítés)
NETAA023/1:
Tejipari gépek ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA026/1:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA026/2:
Tejipari gépek gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETMA205/V:
Tejipari techn. ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
LETMA153/1:
Tejipari technológia
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak levelező 1. verzió [LET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETMA205/1:
Tejipari technológia ea.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA015/1:
Tejipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Előadás, _Kollokvium)
NETAA015/1:
Tejipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Előadás, _Kollokvium)
NEMAA016/1:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NEMAA016/2:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA016/1:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
NETAA016/2:
Tejipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA021/1:
Termelési ellenőrzési rendszer - HACCP, IFS, BRC
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA051/1:
Új minőségbiztosítási rendszerek
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
LEHSZA015/V:
Vállalati gazdaságtan
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Minősítés)
NETTA122/1:
Üzemi gyakorlatok 2.
;
Élelmiszertechnológus mérnöki szak nappali 1. verzió [NET_A] (A)
(_Konzultációs gyakorlat, _Aláírás)
LEHSZA046/1:
Üzemterületek és berendezések higiéniája
;
Élelmiszeripari higiénia szakmérnök [LHSZ_A] (B)
(_Előadás, _Kollokvium)
Utolsó módosítás dátuma: 2008-02-27 09:35
© Makay Géza