SZTE - ETR - 'Élelmiszeripari műveletek 3.' című kurzus adatai (2008/2009 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszeripari műveletek 3.
Kurzus kódja: LEMAT205/1 (LEMA-T (Alapozó és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) levelező B.verzió [LEM_B-B] (C) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszeripari műveletek 3.
Javasolt legkorábbi félév: 6
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Hodúr Cecília Dr..
Meghirdető tanszék: Gépészeti és Folyamatmérnöki Intézet
Kreditek száma: 5
Óraszám: Félévre 20
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 © Makay Géza