SZTE - ETR - 'Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2008/2009 őszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NEMAA013/1 (NEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari technológia ea.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné Dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 6
Óraszám: Heti 3
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 © Makay Géza