SZTE - ETR - 'Baromfiipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány' című kurzus adatai (2008/2009 őszi félév)

Kurzus címe: Baromfiipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Kurzus kódja: NEMAA014/2 (NEMA-A (Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány))
Kurzus típusa: _Gyakorlat, _Aláírás
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Baromfiipari technológia gy.; Szakirány: Állati eredetű nyersanyagot feldolgozó szakirány
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Jankóné Dr. Forgács Judit.
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: 25

Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 © Makay Géza