SZTE - ETR - 'Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (A)' című kurzus adatai (2008/2009 őszi félév)

Kurzus címe: Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea. (A)
Kurzus kódja: NEMAT243/1 (NEMA-T (Alapozó tárgyak és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: élelmiszermérnök (C) (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Élelmiszermérnök (BSc) nappali [NEM_A] (C) (nappali tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Élelmiszertechnológia alapjai 2. ea.
Javasolt legkorábbi félév: 5
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Gyimes Ernő Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 5
Óraszám: Heti 2
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 © Makay Géza