SZTE - ETR - 'Általános élelmiszertechnológiák 2.' című kurzus adatai (2008/2009 őszi félév)

Kurzus címe: Általános élelmiszertechnológiák 2.
Kurzus kódja: LOEAT083/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag))
Kurzus típusa: _Előadás, _Kollokvium
Melyik szakon: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar)
Melyik képzési programban: Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat)
Tárgyelem megnevezés: Általános élelmiszertechnológiák 2.
Javasolt legkorábbi félév: 2
Kötelező: Kötelező
Oktató(k): Markovics Erzsébet Dr..
Meghirdető tanszék: Élelmiszermérnöki Intézet
Kreditek száma: 3
Óraszám: Félévre 10
Maximális létszám: -1

Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 © Makay Géza