Kurzus címe: | Általános élelmiszertechnológiák 2. |
Kurzus kódja: | LOEAT083/1 (LOEA-T (Elméleti alapozás és szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező (MK Mérnöki Kar) |
Melyik képzési programban: | Okleveles élelmiszermérnök (MSc) levelező [LOE_A-M] (M) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Általános élelmiszertechnológiák 2. |
Javasolt legkorábbi félév: | 2 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Markovics Erzsébet Dr.. |
Meghirdető tanszék: | Élelmiszermérnöki Intézet |
Kreditek száma: | 3 |
Óraszám: | Félévre 10 |
Maximális létszám: | -1 |
Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 | © Makay Géza |