Kurzus címe: | Takarmányozástan |
Kurzus kódja: | BMLA351 ism (BSc_LSTA (Szakmai törzsanyag)) |
Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
Melyik szakon: | mezögazdasági mérnök BSc (C) (MGK Mezőgazdasági Kar) |
Melyik képzési programban: | Mezögazdasági mérnök BSc_L (2007-ig) [BM00_K_L] (C) (levelező tagozat) |
Tárgyelem megnevezés: | Takarmányozástan |
Javasolt legkorábbi félév: | 4 |
Kötelező: | Kötelező |
Oktató(k): | Avasi Zoltán Dr., Prof. Szűcsné Dr. Péter Judit. |
Meghirdető tanszék: | Takarm. és Műszaki Int |
Kreditek száma: | 4 |
Óraszám: | Félévre 0 |
Maximális létszám: | -1 |
Leírás: | Cél : a hallgató a takarmány transzformációját az állati termékké válás folyamatában végigkövesse, az egészséges és gazdaságos takarmányozás alapelveit elsajátítsa. Ismerje meg a hallgató a takarmányok kémiai összetételét, etetésük szabályait, tartósítás |
Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 | © Makay Géza |