| Kurzus címe: | Takarmányozástan |
| Kurzus kódja: | LVBS7021 ea (LVBST (Szakmai törzsanyag)) |
| Kurzus típusa: | _Előadás, _Kollokvium |
| Melyik szakon: | Vadgazda mérnöki BSc_L (MGK Mezőgazdasági Kar) |
| Melyik képzési programban: | Vadgazda mérnöki BSc_L [VAD-B_L] (C) (levelező tagozat) |
| Tárgyelem megnevezés: | Takarmányozástan |
| Javasolt legkorábbi félév: | 3 |
| Kötelező: | Kötelező |
| Hol: | MF-451, Levelezős előadó |
| Oktató(k): | Avasi Zoltán Dr., Bodnárné Skobrák Erika, Prof. Szűcsné Dr. Péter Judit. |
| Meghirdető tanszék: | Takarm. és Műszaki Int |
| Kreditek száma: | 4 |
| Óraszám: | Félévre 8 |
| Maximális létszám: | -1 |
| Leírás: | A hallgató a takarmány transzformációját az állati termékké válás folyamatában végigkövesse, az egészséges és gazdaságos takarmányozás alapelveit elsajátítsa. Ismerje meg a hallgató a takarmányok kémiai összetételét, etetésük szabályait, tartósításuk és t |
| Utolsó módosítás dátuma: 2008-07-30 08:53 | © Makay Géza |